ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓιατί ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ήταν στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό

Γιατί ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ήταν στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό

Γιατί ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ήταν στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό

Ο λόγος της απουσίας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας από το καθιερωμένο «ραντεβού»

Η Παρασκεύη είναι η ημέρα του υφυπουργού Πολιτική Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, ωστόσο σήμερα απουσίαζε.

Ο κ. Χαρδαλιάς δεν έδωσε το «παρών» στην ενημέρωση, διότι βρισκόταν στο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κορινθία, η οποία μαίνεται από το βράδυ της Τετάρτης.

Χαρδαλιάς: Σε ύφεση η φωτιά στην Κορινθία – Προειδοποίηση για δύσκολο καλοκαίρι

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε αυτοψία σήμερα στις περιοχές που επλήγησαν από τη μεγάλη φωτιά στην Κορινθία, τονίζοντας πως η πυρκαγιά είναι σε ύφεση.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε αρχικά πως: «Υπάρχουν δύο μέτωπα, στο Καλκάνι και στον Πευκενέα, στα Παγιαννέικα δηλαδή, τα οποία μα απασχολούν, λόγω του ανάγλυφου, υπάρχουν ρεματιές, φοβόμαστε ότι η φωτιά μπορεί να φύγει από κει».

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε: «Σε κάθε περίπτωση έχουμε πάρει όλα τα μέτρα που χρειάζονται, βοηθάει λιγάκι και το γεγονός ότι οι άνεμοι έχουν κοπάσει. Σε κάθε περίπτωση βέβαια έχουμε να διαχειριστούμε μια τεράστια πυρκαγιά, εξαιρετικά δύσκολη και είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχαμε την απώλεια οποιασδήποτε ζωής και ότι όλες οι εκκενώσεις και απομακρύνσεις έγιναν συντονισμένα».

«Από κει και πέρα συνεχίζουμε, η κατάσταση και οι καιρικές συνθήκες νομίζω πως δείχνουν ότι θα έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση έχουμε προετοιμαστεί και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε δύσκολη κατάσταση», είπε κλείνοντας ο κ. Χαρδαλιάς.

newsbest.gr

foto newsbest.gr

Γλυκά Νερά: Λύνει την σιωπή του ο 32χρονος πιλότος – “Με είχαν προειδοποιήσει όλοι”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr