“Ο Νίκος Ανδρουλάκης με έσωσε από τον μακελάρη στο Στρασβούργο”

“Κατέβηκαν τα ρολά και τρέξαμε πίσω να κρυφτούμε. Ήταν η ιστορία με τον μακελάρη που σκότωσε κάποιους ανθρώπους και για ένα 5ωρο όλο το Στρασβούργο…

androulakis-1

“Κατέβηκαν τα ρολά και τρέξαμε πίσω να κρυφτούμε. Ήταν η ιστορία με τον μακελάρη που σκότωσε κάποιους ανθρώπους και για ένα 5ωρο όλο το Στρασβούργο έσβησε” σημείωσε ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης φιλοξενήθηκε απόψε στην εκπομπή Μπαμπά-δες με τον Τάσο Ιορδανίδη και μίλησε μεταξύ άλλων για την τρομακτική εμπειρία που είχε βιώσει το 2018 στο Στρασβούργο με τον μακελάρη.

«Το 2018 στο Στρασβούργο και ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν Ευρωβουλευτής, τρώγαμε σε ένα μπαρ και εκεί που φοράω το παλτό μου και τον αποχαιρετώ, μου λέει να κάτσω λίγο παραπάνω. Ξαφνικά βλέπουμε κόσμο να τρέχει να σωθεί. Κατέβηκαν τα ρολά και τρέξαμε πίσω να κρυφτούμε. Ήταν η ιστορία με τον μουσουλμάνο μακελάρη που σκότωσε κάποιους ανθρώπους και για ένα 5ωρο όλο το Στρασβούργο έσβησε» ανέφερε ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

«Όλος ο κόσμος κρύφτηκε στα σπίτια του να γλιτώσει. Ένιωσες τι είναι τρομοκρατία. Ένας τύπος που δεν ξέρω τι τον ενοχλούσε εκείνη τη στιγμή, έκανε ό,τι έκανε και μέχρι να τον βρει η αστυνομία μείναμε στο εστιατόριο με άλλους 20-30 ανθρώπους. Πρέπει να μπούμε σε ένα διαφορετικό mindset. Θα ζούμε πάντα με προκλήσεις, αλλά άμα έχουμε την υγεία μας θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Πηγή: zappit.gr