ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ Νικήτας Κακλαμάνης στον Δυτικά FM 92,8: Γιατί θεωρεί δεδομένη την αυτοδυναμία της ΝΔ

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Δυτικά FM 92,8: Γιατί θεωρεί δεδομένη την αυτοδυναμία της ΝΔ

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Δυτικά FM 92,8: Γιατί θεωρεί δεδομένη την αυτοδυναμία της ΝΔ

Ικανοποιημένος από την προεκλογική επίσκεψη στο Αγρίνιο όπου βρέθηκε με τον Κωστή Χατζηδάκη εμφανίστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας  στον “Δυτικά FM 92,8”.

“Χάρηκα τον αυθορμητισμό των ανθρώπων” τόνισε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής που συμμετέχει σε εκλογικές αναμετρήσεις από το 1990 και συγκεκριμένα 11 φορές, διευκρινίζοντας ότι στην Αθήνα η επαφή με τον εκπρόσωπο του κόμματος είναι διαφορετική, απρόσωπη ως ένα βαθμό.

Ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στο πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί εκτίμησε ότι οι κάλπες της 25ης Ιουνίου θα δώσουν την αυτοδυναμία που χρειάζεται η ΝΔ για να κυβερνήσει. Επανέλαβε δε τη διαπίστωση ότι όταν η Αιτωλοακαρνανία βγάζει τη ΝΔ πρώτο κόμμα, τότε αναλαμβάνει και τα ηνία της κυβέρνησης.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του σχολίασε ότι δεν εξεπλάγη από το ποσοστό που έλαβε το κόμμα του στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση αλλά από εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ παρατηρώντας ότι η σύζευξη των συνιστωσών του δεν επιτεύχθηκε ποτέ. Καυτηρίασε επίσης την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που, όπως παρατήρησε, έφθασε στο σημείο να καταψηφίζει αμυντικές δαπάνες και συμφωνίες.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως η ακρίβεια, σημειώνοντας ότι η χώρα μας δεν είναι “παράδεισος”, παρά τα σημαντικά θετικά βήματα που έχουν γίνει. Εστιάζοντας στον πληθωρισμό σχολίασε ότι έχει υποχωρήσει στο 12% και η προσπάθεια συνεχίζεται. Εξέφρασε δε και μία προσωπική άποψη τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να τη χρεωθεί στη ΝΔ: “Δεν μπορεί η κυρία Λαγκάρντ κάθε Δευτέρα που ξυπνάει να πάει στο πολυτελές της γραφείο να θυμάται ότι πρέπει να ρίξει και μια αύξηση στα επιτόκια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τι σημαίνει αυτό στα επιτόκια των χωρών – μελών της ΕΕ”. Υπογράμμισε δε την ανάγκη οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δουν σοβαρά το θέμα γιατί υπό αυτές τις συνθήκες “ανθίζουν” τα ακροδεξιά μορφώματα, όπως διαπίστωσε.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Δήμητρας Λαοπόδη σχολίασε με το δικό του τρόπο την  παρουσία στις εκλογές του κόμματος “Νίκη”. Συγκεκριμένα, μιλώντας με την ιδιότητα του γιατρού, επικαλέστηκε αναφορά του προγράμματος της “Νίκης” στους οροθετικούς και τη συσχέτιση της θεραπείας τους με τις αμαρτίες τους η οποία τον έκανε να κλείσει τον υπολογιστή του.

Το στέλεχος της Ν.Δ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επανεκλογή Ερντογάν και εμφανίστηκε να μην πείθεται από τις “καλές προθέσεις” του απέναντι στη χώρα μας.

Ακούστε τι ανέφερε στον “Δυτικά FM 92,8” και τη Δήμητρα Λαοπόδη ο κ. Κακλαμάνης:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ