ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε Νεοχώρι, Θέρμο και Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε Νεοχώρι, Θέρμο και Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε Νεοχώρι, Θέρμο και Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Με πολίτες στο Νεοχώρι, το Θέρμο και το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας είχε την ευκαιρία να μιλήσει σήμερα (10.9.23) ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, αφού αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια για να ξεπεραστούν προβλήματα πολλών ετών, τόνισε ότι μία από τις προτεραιότητες της νέας θητείας είναι, η Αιτωλοακαρνανία να αναδείξει την παραγωγική της δύναμη, αλλά και την ομορφιά της, ως γη του νερού και της πράσινης ανάπτυξης.

«Το “μπροστά ή πίσω” δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι η ανάγκη συνέχισης μίας μεγάλης προσπάθειας που έγινε και θα συνεχίσει να γίνεται για να φτάσει ο τόπος μας εκεί που αξίζει» τόνισε, προσθέτοντας πως ένα μεγάλο μέρος των έργων που δρομολογήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, αφιερώθηκε στο να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των πολιτών και να βελτιωθούν οι υποδομές της περιοχής. «Ακόμα και αν κάποιοι λένε ή πιστεύουν πως όλα αυτά τα έργα είναι μικρά, ρωτήστε τους τότε γιατί δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αγωνιστήκαμε κάθε μέρα για να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου, καταφέραμε πολλά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Να μην χαθεί η ευκαιρία που όλοι αξίζουμε…» υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα (11-9-23) ο κ. Φαρμάκης θα επισκεφθεί τη Βάρδα, τη Μανωλάδα και τα Λεχαινά.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ