ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝ. Παπαναστάσης για προσφυγικό: Η κυβέρνηση να διοχετεύσει στην ηπειρωτική Ελλάδα πρόσφυγες και να τους αποδώσει χαρτιά (VIDEO)

Ν. Παπαναστάσης για προσφυγικό: Η κυβέρνηση να διοχετεύσει στην ηπειρωτική Ελλάδα πρόσφυγες και να τους αποδώσει χαρτιά (VIDEO)

Ν. Παπαναστάσης για προσφυγικό: Η κυβέρνηση να διοχετεύσει στην ηπειρωτική Ελλάδα πρόσφυγες και να τους αποδώσει χαρτιά (VIDEO)

Ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. στο νομό Αιτωλ/νίας αναφερόμενος στη φημολογία για επικείμενη εγκατάσταση προσφύγων στο νομό Αιτωλ/νίας ανέφερε με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Nafpaktianews.gr ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διοχετεύσει σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα πρόσφυγες προκειμένου να αποσυμφωρηθούν τα νησιά,ενώ θα πρέπει να τους αποδοθούν και τα κατάλληλα έγγραφα προκειμένου να τους διευκολύνει στο ταξίδι τους για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο κ. Παπαναστάσης πρόσθεσε ότι σχετικά με τον σχεδιασμό για εγκατάσταση στο νομό μας,πρόκειται για φήμες σ σε έναν σχεδιασμό που ακόμη δεν έχει βγει στην επιφάνεια.Ωστόσο-ανέφερε- ότι πρόκειται για ένα τεράστιο ζήτημα που δεν θα πρέπει να δούμε με στενά τοπικά κριτήρια.

nafpaktianews.gr

Φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019: Τελευταίες και… φαρμακερές;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr