ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟ Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεσολογγίου – Στο επίκεντρο οι Γιορτές Εξόδου

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεσολογγίου – Στο επίκεντρο οι Γιορτές Εξόδου

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεσολογγίου – Στο επίκεντρο οι Γιορτές Εξόδου

Τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνο Λύρο δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Κατά τη συζήτηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση,  ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των Εορτών Εξόδου που αρχίζουν την 25 η Μαρτίου και θα κορυφωθούν την Κυριακή των Βαΐων. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του, που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στις Εορτές Εξόδου και θα προεξάρχει των ιερών ακολουθιών, ως ο Ποιμενάρχης της Ιεράς Πόλεως.

Ανέφερε στον κ. Λύρο, ότι θα παραστεί σε όλες τις εκδηλώσεις των Εορτών Εξόδου, που αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να αναβαπτιστούν στο φρόνημα των Ελευθέρων Πολιορκημένων και στις αξίες της ελευθερίας, της πίστεως και της φιλοπατρίας για τις οποίες αυτοί αγωνίσθηκαν και θυσιάσθηκαν. Επίσης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ρεύμα: Αύριο οι ανακοινώσεις της επιδότησης για τον Απρίλιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ