ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Μίλτος Ζαμπάρας δίνει την βουλευτική του αποζημίωση σε πλημμυροπαθή οικογένεια!

Ο Μίλτος Ζαμπάρας δίνει την βουλευτική του αποζημίωση σε πλημμυροπαθή οικογένεια!

Ο Μίλτος Ζαμπάρας δίνει την βουλευτική του αποζημίωση σε πλημμυροπαθή οικογένεια!

Σε μια αξιέπαινη κίνηση γεμάτη ανθρωπιά κι αλληλεγγύη προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μίλτος Ζαμπάρας. Αποφάσισε να δώσει την βουλευτική του αποζημίωση σε πλημμυροπαθή οικογένεια που το παιδί της σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας! Να σημειωθεί ότι ο ίδιος έχει διατελέσει διδάσκων στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Την πρόθεσή του αυτή την γνωστοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα κι έγινε αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων, ενώ ο ίδιος δεσμεύτηκε να δουλέψει πάνω στην επάρκεια των αντιπλημμυρικών στην Αιτωλοακαρνανίας ώστε να μην βρεθούμε σε αντίστοιχη θέση, όπως ανάφερε. Ολόκληρη η ανάρτησή του έχει ως εξής:

“Έχοντας υπηρετήσει ως Διδάσκοντας στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποφάσισα να διαθέσω την βουλευτική μου αποζημίωση σε μια οικογένεια που έχει πληγεί και το παιδί τους σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Σε όποιο τέλμα και να φτάσουμε, η #Αλληλεγγύη θα είναι πάντα το μοναδικό μας όπλο.
Για τον τόπο μας, δεσμεύομαι να ελέγξω την επάρκεια των αντιπλημμυρικών έργων και να γνωστοποιήσω τα κακώς κείμενα, ώστε να μην βρεθούμε σε αντίστοιχη θέση στον νομό Αιτωλοακαρνανίας”.

 

 

 

Παραμυθένιος γάμος πάνω στο νησάκι με βιολίστριες να παίζουν μουσική για το Γιώργο και τη Χαρά!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ