ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΟ Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε τα μυστικά της προπόνησής του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε τα μυστικά της προπόνησής του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε τα μυστικά της προπόνησής του

Αθλητές και θαυμαστές έδωσαν το παρών στο δημοτικό στάδιο Αγρινίου και εκπαιδεύτηκαν μαζί με τον “Iron Mike”

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, τόσο αθλητών όσο και θεατών, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Kick Boxing στο Αγρίνιο την περασμένη Δευτέρα. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο επί 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing και ένας από τους δημοφιλέστερους αθλητές παγκοσμίως, δίδαξε τα μυστικά της τέχνης του και συνομίλησε με τους θαυμαστές του, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο «Σιδερένιος Μιχάλης» βρέθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας, προσκεκλημένος του Αθλητικού Συλλόγου «Μεγάλη Ελπίδα» και του προπονητή Γιώργου Στύλιου, ενώ την επιμέλεια και συντονισμό του σεμιναρίου είχε ο Γιώργος Περγιάλης, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.

Στο σεμινάριο το οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στο δημοτικό στάδιο Αγρινίου, ο “Iron Mike” , ιδιαίτερα προσιτός και φιλικός με του παραβρισκόμενους, δίδαξε πολλά από τα μυστικά της προπόνησής του αλλά και μοιράστηκε την πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτήσει αγωνιζόμενος σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου με τους μεγαλύτερους αθλητές του χώρου. Δεν παρέλειψε μάλιστα να μεταδώσει και τις συμβουλές του για σωστή άσκηση και υγιεινή διατροφή και διαβίωση, καθώς όλα αυτά αποτελούν χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να σέβεται και να ακολουθεί ο κάθε αθλητής.

Το σεμινάριο χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι από την μεταδοτικότητα του μεγάλου αθλητή, που χάρισε απλόχερα τις γνώσεις του διδάσκοντας όχι απλά αθλητικές συμβουλές αλλά και ήθος, εμπνέοντας σεβασμό και απλότητα. Ελπίζουμε μετά από αυτή την πρώτη επαφή του κορυφαίου πρωταθλητή με την πόλη μας, να έχουμε ξανά την ευκαιρία να τον απολαύσουμε αλλά και να διδαχθούμε από αυτόν σε κάποια από τις επόμενες διοργανώσεις Kick Boxing που θα πραγματοποιηθούν στο Αγρίνιο.

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr