Ο Μάξιμος Μουμούρης για τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς: «Θα δοθεί οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα»

«Ήταν φυσιολογικό κάποια στιγμή να τον ενοχλήσουν οι παλιές του αμαρτίες», λέει ο Μάξιμος Μουμούρης για το ρόλο του στη Γη της Ελιάς. Καλεσμένος στο…

moumouris103

«Ήταν φυσιολογικό κάποια στιγμή να τον ενοχλήσουν οι παλιές του αμαρτίες», λέει ο Μάξιμος Μουμούρης για το ρόλο του στη Γη της Ελιάς.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα ο Μάξιμος Μουμούρης. Ο ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό για τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς και το ρόλο του Κωνσταντίνου.

«Ήταν μια φυσική συνέχεια τα απειλητικά μηνύματα, όταν ο Κωνσταντίνος έχει έναν τέτοιο πρότερο βίο, κάποια στιγμή το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και ζητάει… τα ρέστα. Ήταν φυσιολογικό κάποια στιγμή να τον ενοχλήσουν οι παλιές του αμαρτίες, αλλά θα το χειριστεί εντέχνως και με ορθό τρόπο και κάτι θα συμβεί που θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Φυσικά και θα αποκαλυφθεί το ποιος στέλνει τα απειλητικά μηνύματα και επίσης υπάρχει κι ένας κομβικός ήρωας στη σειρά που θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα. Προφανώς κάποιος θα φύγει από τη ζωή, αλλά δεν εννοώ ότι είναι κάποιος από τη σειρά. Κάποιος από τη σειρά θα δώσει μια λύση στο πρόβλημά μου που είναι και δικό του», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης για τη Γη της Ελιάς.

Πηγή: zappit.gr