ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟ μαθητής που είπε ότι “τώρα ξεκινούν οι διακοπές” κάτι ήξερε!

Ο μαθητής που είπε ότι “τώρα ξεκινούν οι διακοπές” κάτι ήξερε!

Ο μαθητής που είπε ότι “τώρα ξεκινούν οι διακοπές” κάτι ήξερε!

Ο μαθητής που είπε ότι “τώρα ξεκινούν οι διακοπές” κάτι ήξερε!

Συζήτηση προκάλεσε ο νεαρός μαθητής που βγήκε σε κεντρικό κανάλι και είπε αυτό που όλοι γνωρίζουν, ο λόγος για τον οποίο έγινε η δήλωσή του viral

Τι είπε ο άνθρωπος; Ότι τώρα αρχίζουν οι χειμερινές διακοπές!

Επί λέξει, το παλικαράκι είπε: «Αισθάνομαι σαν να ξεκινάνε οι χειμερινές μου διακοπές. Τώρα ξεκινάει η πραγματική χαλάρωση. Τώρα ξεκινάει τώρα. Το καλοκαίρι είναι η προθέρμανσή μας», Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία. Όλη την ημέρα καθόμουν και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω»!

Τιμή και δόξα, δηλαδή και μπράβο του. Διότι, όποιος αμφισβητεί αυτή τη ωραία ανακοίνωση δεν ζει στη χώρα όπου η εκπαίδευση είναι καθαρά φροντιστηριακή και όπου τη προσεχή Παρασκευή έχει έρθει η κλασική “ειδοποίηση”, από το γνωστό-άγνωστο κέντρο αποφάσεων πως θα γίνουν καταλήψεις!

Ναι, τι; Απόρησε κανείς; Έπεσε κανείς από τα σύννεφα; Όντως τα παιδιά έχουν ειδοποιηθεί από κάπου (ακόμη η Πολιτεία ψάχνει αυτό το “κάπου” που ρίχνει το… σύρμα μέσα social media στα παιδιά) να κλείσουν Γυμνάσια και Λύκεια, εννοείται στην μνήμη του Παύλου Φύσσα και του Ζακ Κωστόπουλου.

Πως γίνεται αυτό το… σύρμα να συμβαδίζει με κάτι σαν καθιερωμένες εορτές στην αρχή της χρονιάς και με τις πρώτες αφίσες που έχουμε δει στην πόλη, δεν το γνωρίζουμε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το παλικάρι έχει απόλυτο δίκιο. Τώρα ξεκινάει η πραγματική χαλάρωση, κάποιοι αποφασίζουν τις αργίες των παιδιών- ως καταλήψεις των σχολείων-βάζοντας την ατζέντα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ελιά Καλαμών: Ζητούν διάλογο με τους Μεσσήνιους και μάλιστα στην έδρα τους!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ