ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΟ Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη – «Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί της»

Ο Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη – «Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί της»

Ο Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη – «Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί της»

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια αναμένεται να προχωρήσει η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» που θα μεταδοθεί σήμερα και στο οποίο θα μιλήσει ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Στο τρέιλερ της εκπομπής ο Μάνος Δασκαλάκης ακούγεται να λέει για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου «για μένα δεν υπάρχει τιμωρία».

Ο πατέρας της 9χρονης προχωρά σε μια δήλωση που θα συζητηθεί λέγοντας «θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί, ειλικρινά ας πάω εγώ στη φυλακή μετά».

Η Αγγελική Νικολούλη ρωτάει, μεταξύ άλλων, τον Μάνο Δασκαλάκη «τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα;» με τον ίδιο να απαντά «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα» ενώ στην επόμενη ερώτηση «για τι πράγμα;» απαντά: «για τη δικαίωση».

Ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του, επιτίθεται στους ιατροδικαστές, αποκαλύπτει άγνωστα παρασκήνια ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και για την διαδρομή της κεταμίνης και το μπλέξιμο με το χώρο εργασίας του, όπως αναφέρει στο thebest.gr.

Στο «Φως στο Τούνελ» θα παρουσιαστούν, επίσης, η πορεία των ερευνών και τα ευρήματα, η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς με το πληρεξούσιο και τα ακίνητα αλλά και η νοσηλεύτρια που έγραψε στη γάζα το μήνυμα – «φωτιά».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ