ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Μάκης Μπελεβώνης στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη ως συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας για την Αιτωλοακαρνανίας!

Ο Μάκης Μπελεβώνης στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη ως συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας για την Αιτωλοακαρνανίας!

Ο Μάκης Μπελεβώνης στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη ως συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας για την Αιτωλοακαρνανίας!

“Ηχηρή μεταγραφή” θα ήταν το ποδοσφαιρικό κλισέ, όμως εδώ δεν μιλάμε για μπάλα αλλά για αυτοδιοικητικές εκλογές. Κι αυτό παρότι ο Μάκης Μπελεβώνης, ο Τεχνικός Διευθυντής του Παναιτωλικού, είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου πάνω από όλα.

Στις προσεχείς εκλογές αποφάσισε να συμβαδίσει με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα έχει τον ρόλο του Συντονιστή της προεκλογικής εκστρατείας για την Αιτωλοακαρνανία.

Διαθέτει, άλλωστε, και αυτοδιοικητική εμπειρία ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αγρινίου μέχρι πρόσφατα.

Την ανακοίνωση, που ήδη προκαλέσει πολιτική αίσθηση σε τοπικό επίπεδο, την έκανε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης στον λογαριασμό του στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Ο Μάκης Μπελεβώνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Τεχνικός Διευθυντής στον Παναιτωλικό, άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό και υπηρετεί τον τόπο του από διάφορες θέσεις, με το ίδιο πάντα αγωνιστικό πάθος που τον διέκρινε και ως ποδοσφαιριστή.
Ο Μάκης βρίσκεται κοντά μας και θα στηρίξει την προσπάθειά μας για μία Δυτική Ελλάδα που θα πάει «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», από τη θέση που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: Συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η έκφραση της ενότητας όλων για μία καλύτερη Αιτωλοακαρνανία, βρίσκει το πιο κατάλληλο πρόσωπο!”.

Ασφάλεια, όταν αστυνομικοί δέρνονται και περιπολικά εμβολίζονται

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ