ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Λύρος επιστρέφει τα πυρά για το ΧΥΤΑ – «Παραιτήθηκαν από το ΧΥΤΑ όχι όμως από το ΦΟΔΣΑ»

Ο Λύρος επιστρέφει τα πυρά για το ΧΥΤΑ – «Παραιτήθηκαν από το ΧΥΤΑ όχι όμως από το ΦΟΔΣΑ»

Ο Λύρος επιστρέφει τα πυρά για το ΧΥΤΑ – «Παραιτήθηκαν από το ΧΥΤΑ όχι όμως από το ΦΟΔΣΑ»

Ο Λύρος επιστρέφει τα πυρά για το ΧΥΤΑ – «Παραιτήθηκαν από το ΧΥΤΑ όχι όμως από το ΦΟΔΣΑ»

Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Μεσολογγίου είχε ως θέμα τα νεότερα ευρήματα των ελεγκτικών αρχών για τα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής κυρίως σε σχέση με τα οικονομικά του Δήμου.

Όμως ο Κ. Λύρος μπήκε στον πειρασμό να τοποθετηθεί και για το φλέγον θέμα του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως οι ενέργειες της δημοτικής αρχής σύντομα θα αποδώσουν και το πρόβλημα θα αποκατασταθεί. Ο Κ. Λύρος όμως μπήκε στη διαδικασία να επιστρέψει τα πυρά που έχει δεχθεί από την αντιπολίτευση του ΧΥΤΑ, χαρακτηρίζοντας άδικη την κριτική που δέχεται η Δημοτική Αρχή για το συγκεκριμένο θέμα, όταν ουσιαστικά καλείται σε ελάχιστο χρόνο να διορθώσει προβλήματα δεκαετίας.

«Γιατί παραιτήθηκαν από το Σύνδεσμο Διαχείρισης του ΧΥΤΑ και όχι και από το ΦΟΔΣΑ;» αναρωτήθηκε με νόημα για τη στάση της αντιπολίτευσης ο Κ. Λύρος και πρόσθεσε ότι «η μπάλα παίζεται στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες».

Ακόμη ο Κ. Λύρος υπεραμύνθηκε των ενεργειών της Δημοτικής Αρχή έως τώρα λέγοντας χαρακτηριστικά :  «εμείς πήραμε μια παγωμένη εργολαβία (σ.σ.για την επέκταση του ΧΥΤΑ) και ζητήσαμε συμπληρωματική εργολαβία για το τρίτο κύτταρο». Τέλος ο Κ. Λύρος υπογράμμισε ότι μετά από σχεδόν 15 χρόνια ο Δήμος προμηθεύτηκε νέα απορριμματοφόρα και πως σύντομα θα προστεθούν στο στόλο και άλλα νέα απορριμματοφόρα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η Πρόεδρος και η γάτα της έγιναν μαξιλάρι στον καναπέ του Προεδρικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr