ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαO λόγος αποχώρησης του Δημήτρη Καμπουράκη από το OPEN – Τι αναφέρει στη δήλωσή του

O λόγος αποχώρησης του Δημήτρη Καμπουράκη από το OPEN – Τι αναφέρει στη δήλωσή του

O λόγος αποχώρησης του Δημήτρη Καμπουράκη από το OPEN – Τι αναφέρει στη δήλωσή του

Ο δημοσιογράφος εξήγησε γιατί παραιτήθηκε και ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, και τον συμπαρουσιαστή του Παναγιώτη Στάθη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, ότι αποχώρησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης. Μάλιστα στην ανακοίνωση του σταθμού αναφέρεται πως η παραίτηση έγινε για προσωπικούς λόγους.

Ο δημοσιογράφος σε δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί.

Όπως αναφέρει, παραιτήθηκε λόγω μιας ξαφνικής περιπέτειας υγείας.

Η δήλωση του Δημήτρη Καμπουράκη:

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».

Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».

gazzetta.gr

Metron Analysis: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε σχεδόν δύο μονάδες μέσα σε έναν μήνα – Ρεκόρ αρνητικών γνωμών για Κασσελάκη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ