ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Λιβανός για το ανέκδοτο του Τσίπρα: «Με χιλιοειπωμένα ανέκδοτα δίνει την εντύπωση ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Ο Λιβανός για το ανέκδοτο του Τσίπρα: «Με χιλιοειπωμένα ανέκδοτα δίνει την εντύπωση ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Ο Λιβανός για το ανέκδοτο του Τσίπρα: «Με χιλιοειπωμένα ανέκδοτα δίνει την εντύπωση ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Απάντηση στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση της πανδημίας έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός, χρεώνοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση δημαγωγία. «Θέλουμε και χρειαζόμαστε μια σοβαρή αντιπολίτευση.

Μια κριτική αντιπολίτευση με προτάσεις, όχι μαξιμαλιστική και δημαγωγική με μοναδικό γνώμονα τα μικροκομματικά συμφέροντα. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι σοβαρή η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν αναλώνεται σε κριτική για την κριτική, σκιαμαχώντας με τον αόρατο και ανύπαρκτο νεοφιλελευθερισμό που ανασύρεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ως «Βάρβαρος» για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του αντιδραστικού πολιτικού του λόγου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ σχολίασε το ανέκδοτο του Τσίπρα για τις επιστολές που βρίσκει ο κάθε πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, που η λέει «ρίξτα στον προηγούμενο», η άλλη «ρίξτα στον υπουργό» και η τελευταία «ετοίμασε και τις δικές σου βαλίτσες», ο Σπ. Λιβανός  είπε ότι «δεν είναι σοβαρή η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν ο αρχηγός της ειρωνεύεται τον Πρωθυπουργό επαναλαμβάνοντας χιλιοειπωμένα ανέκδοτα εν μέσω τραγωδίας, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ούτε όταν βουλευτές και κομματικά όργανα τυμβωρυχούν επενδύοντας στην καταστροφή».

«Ούτε, βεβαίως,» πρόσθεσε, «όταν ως δήθεν ευαίσθητοι και αριστεροί καταψηφίσουν τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών. Αντί να έρχεται στη Βουλή, ο κ. Τσακαλώτος να ερμηνεύει αυθαίρετα τον Κέυνς, ας μας απαντήσει συγκεκριμένα γιατί δεν ψηφίζει αναπτυξιακά και φιλοεργατικά μέτρα».

Εφημερίδα Συνείδηση

Τον αντιπρύτανη χρησιμοποίησε ως παράδειγμα ο Παπαναστασίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr