ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Λιβανός θύμισε στον Σοϊλού τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για το μεταναστευτικό

Ο Λιβανός θύμισε στον Σοϊλού τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για το μεταναστευτικό

Ο Λιβανός θύμισε στον Σοϊλού τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για το μεταναστευτικό

Ο Λιβανός θύμισε στον Σοϊλού τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για το μεταναστευτικό

Ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη απάντηση έδωσε ο Σπήλιος Λιβανός, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, στον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών της ΚΣ του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική πλευρά συνέχισε την προκλητική επιθετική τακτική της απέναντι στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, με τον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, να παίρνει αυτή τη φορά τη σκυτάλη από τον Χουλούσι Ακάρ και να τοποθετείται στους ίδιους “υψηλούς τόνους” προσάπτοντας στην Ελλάδα επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο, μη εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας του 2016 και υπόθαλψη τρομοκρατών.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΣ ΝΑΤΟ, Σπήλιος Λιβανός, απάντησε κατηγορηματικά με την παρουσίαση των ελληνικών θέσεων και των σχετικών στατιστικών στοιχείων που αποδεικνύουν την αλήθεια.

Ο Σπήλιος Λιβανός σημείωσε ότι η Τουρκία, για μια ακόμη φορά, προβάλλει με επιθετικότητα τις διμερείς διαφορές, μεταξύ των δύο χωρών, σ’ ένα συμμαχικό forum και επεσήμανε ότι η Ελλάδα υπερασπίζεται την πλήρη εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας του 2016 και από τις δύο πλευρές.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

«Πάγωσε» η διχοτόμηση της Μητρόπολης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ