ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Κοτσανάς «τρελαίνει» το Μαυρομμάτη

Ο Κοτσανάς «τρελαίνει» το Μαυρομμάτη

Ο Κοτσανάς «τρελαίνει» το Μαυρομμάτη

Ο Κοτσανάς «τρελαίνει» το Μαυρομμάτη

Μια ζέστη, μια κρύο τα σχόλια του Ανδρέα Κοτσανά στα social media για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

H τελευταία του ανάρτηση ήταν επαινετική, μολαταύτα ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαυρομμάτης δεν άντεξε…

Κοινοποιώντας την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Ναυπακτίας σχολίασε: «Τώρα πως να νιώσω εγώ; Την μια εβδομάδα με βρίζει την άλλη μου λέει μπράβο. Υγεία να υπάρχει και τα αλλά έρχονται»

Ο Ανδρέας Κοτσανάς είχε αναφερθεί και στο παρελθόν με καλά λόγια για την Περιφερειακή Αρχή, για παράδειγμα στην περίπτωση των παρεμβάσεων στο χείμαρρο της Βαρειάς. Ωστόσο ήταν αρκετά επικριτικός στην περίπτωση του Ευήνου και της προσωρινής λύσης που ζητούν οι κάτοικοι του Γαλατά.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την εξαιρετική δουλειά που κάνει σχετικά με τους καθαρισμούς των οδών σε όλο το εύρος της Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου, καθώς επίσης και στον περιφερειακό δρόμο της Ναυπάκτου!

Σημειωτέον ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προβαίνει σε καθαρισμούς σημείων που δεν είναι στην αποκλειστική της αρμοδιότητα (κόμβος Αναπτυξιακής και Παλαιοπαναγιά) καλύπτοντας έτσι την αδράνεια του δήμου Ναυπακτίας!!!»

έγραφε νωρίτερα ο Ανδρέας Κοτσανάς, ενώ απαντώντας στον Αντιπεριφερειάρχη σημείωσε «μην εκλαμβάνεις ως ύβρεις την καλόπιστη κριτική από όπου αυτή και αν προέρχεται διότι αυτή είναι που μας βελτιώνει» .

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Κοτσανάς «τρελαίνει» το Μαυρομμάτη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ