Ο Κωστούλας λέει ότι σχεδιάζει ο ίδιος την επόμενη χρονιά

Εκτιμήσεις και υποθέσεις σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει η οικογένεια Καμίνσκι φιλοξενήθηκαν σήμερα σε αθηναϊκές αθλητικές ιστοσελίδες Ερωτώμενος για όσα αναφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας απάντησε:

Ο Κωστούλας λέει ότι σχεδιάζει ο ίδιος την επόμενη χρονιά

Εκτιμήσεις και υποθέσεις σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει η οικογένεια Καμίνσκι φιλοξενήθηκαν σήμερα σε αθηναϊκές αθλητικές ιστοσελίδες

Ερωτώμενος για όσα αναφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας απάντησε:

«Έχουν παρέλθει τέσσερις εβδομάδες από την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Όπως έχουν παρέλθει και οι προβλεπόμενες προθεσμίες για την ολοκλήρωση από την πλευρά τους των όρων της συμφωνίας και των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει.

Ούτε σε εμένα προσωπικά, ούτε και στους νομικούς μου συμβούλους που χειρίζονται την υπόθεση, έχει φτάσει κάποια ενημέρωση.Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου εργαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα για να ολοκληρώσει η ομάδα μας τη σεζόν με τον τρόπο που πρέπει. Εστιάζουμε στη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου.

Αυτό ακριβώς ζήτησα και από το ποδοσφαιρικό τμήμα στη σημερινή μας συνάντηση. Να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στον αγώνα στον οποίο είμαι σίγουρος ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα κατακτήσουμε τη νίκη και θα επικυρώσουμε την παρουσία μας στη μεγάλη κατηγορία για μία ακόμα σεζόν. Από την επόμενη ημέρα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό που ήδη κάνουμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Στην Αθήνα την Πρωτομαγιά η οικογένεια Καμίνκσι – Θα μπει τέλος στο σίριαλ με Παναιτωλικό;