ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyle«Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής», λέει η Τόνια Σωτηροπούλου για τον Μαραβέγια

«Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής», λέει η Τόνια Σωτηροπούλου για τον Μαραβέγια

«Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής», λέει η Τόνια Σωτηροπούλου για τον Μαραβέγια

Η ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της και εξήγησε πόσο την βοήθησε στον ψυχισμό της 

Για τον αγαπημένο της σύζυγο -πλέον- Κωστή Μαραβέγια και την σχέση τους μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε φυσικά, στον πρόσφατο γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια και τα στοιχεία που τους ενώνουν.

«Από την αρχή είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα με τον Κωστή από τις προηγούμενες συναναστροφές και σχέσεις μου. Ήρθε να με διδάξει κάτι άλλο σε αυτή την ζωή και να συμπορευτούμε. Είχα αυτή την αίσθηση από την αρχή. Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε, σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολύ αστείος.

Μου δημιουργούσε πολλή ευτυχία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ ήμουν πάντα πιο κλειστή και πιο σκοτεινή, ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής και μου το μετέδωσε αυτό.

Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με την τόση χαρά που αισθανόμουν», δήλωσε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ αποκάλυψε πως το θέμα της διαχείρισης της χαράς είναι ένα από τα βασικά που συζητάει με τον ψυχολόγο της.

Για την στάση πολλών καλλιτεχνών, που χρησιμοποιούν το επάγγελμά τους ως δικαιολογία για την «ιδιαίτερη» φύση τους, η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε εντελώς αντίθετη.

«Δεν χρειάζεται να είσαι αγενής, ούτε να καθυστερείς, ούτε να το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία αν έχεις ροπή σε καταχρήσεις ή οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου κατά Ξιαρχό – «Να τον κάνετε όλοι unfollow, ξεφτιλίστηκε»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr