ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ο Κώστας Πιστιόλας μιλάει τη Δευτέρα (25/9) στους ετεροδημότες της Αθήνας – Νέο βίντεο από την ομιλία του στο Αγρίνιο

Ο Κώστας Πιστιόλας μιλάει τη Δευτέρα (25/9) στους ετεροδημότες της Αθήνας – Νέο βίντεο από την ομιλία του στο Αγρίνιο

Ο Κώστας Πιστιόλας μιλάει τη Δευτέρα (25/9) στους ετεροδημότες της Αθήνας – Νέο βίντεο από την ομιλία του στο Αγρίνιο

Ένα νέο εντυπωσιακό βίντεο από την πολύ μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης (19/9), στο  πλαίσιο της διπλής εκδήλωσης για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων της Παράταξης «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», με επικεφαλής τον Κώστα Πιστιόλα, έδωσε στη δημοσιότητα ο Συνδυασμός.

Στο νέο βίντεο των περίπου 4 λεπτών, το οποίο είχε προαναγγείλει ο Συνδυασμός του Κώστα Πιστιόλα, χθες Τετάρτη (20/09), με σχετικό teaser 27 δευτερολέπτων, φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη και ενθουσιώδης συγκέντρωση έξω από το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού.

Δείτε το βίντεο:

Εξάλλου, ο Κώστας Πιστιόλας, εκτός από τις κατά τόπους περιοδείες του, ετοιμάζει νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στην Αθήνα, την ερχόμενη Δευτέρα (25/9), όπου θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομιλία θα λάβει χώρα την Δευτέρα (25/9), στις 19.30, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», στην Οδό Πανεπιστημίου 52.

Δείτε εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Κώστα Πιστιόλα στο Αγρίνιο:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ