ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Κώστας Καλαντζής δείχνει ότι πίστευε αυτό που έκανε εδώ και χρόνια 

Ο Κώστας Καλαντζής δείχνει ότι πίστευε αυτό που έκανε εδώ και χρόνια 

Ο Κώστας Καλαντζής δείχνει ότι πίστευε αυτό που έκανε εδώ και χρόνια 

Μερικά πράγματα ή τα έχεις ή δεν τα έχεις, ή τα πιστεύεις και τα υπηρετείς ή όχι. Αυτό ισχύει και για την δημόσια σφαίρα όπου κάποιοι άνθρωποι αποδεικνύουν ότι δεν ασχολούνταν με τα κοινά μόνο διότι είχαν κάποια “θέση”.

Τέτοια είναι και η περίπτωση του Κώστα Καλατζή, δημοτικού συμβούλου πλέον, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε την ευθύνη του πιο ευαίσθητου τομέα του Δήμου Αγρινίου, δηλαδή των κοινωνικών υπηρεσιών και της πρόνοιας. Του κοινωνικού τομέα με άλλα λόγια.

Είναι ξεκάθαρο ότι πέτυχε στον ρόλο του και απλά ήταν καιρός για αλλαγή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κοντά και πάλι στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής του Αγρινίου.

Βρέθηκε στην εκδήλωση της “Φλόγας” με την εικαστική έκθεση για την στήριξη των παιδιών και των γονιών τους με νεοπλασματική ασθένεια στην παλιά Λαχαναγορά αλλά δεν ήταν η μόνη ανάλογη περίπτωση το τελευταίο διάστημα.

Παραμένοντας αεικίνητος, φροντίζει να δίνει το “παρών” σε όσα γεγονότα έχουν κοινωνικό πρόσημο, μένοντας κοντά στον χώρο που υπηρέτησε και τους ανθρώπους που συνεργάστηκε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, δείχνοντας ότι όλα αυτά δεν λήγουν όταν πάψεις να είσαι εσύ ο αντιδήμαρχος.

Μόνο μπράβο μπορεί να πει κανείς για την στάση του κ. Καλαντζή, προσθέτοντας και κάτι επίσης σημαντικό στην εξίσωση. Ότι σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκει τις φωτογραφίες και την πόζα ως απόδειξη της παρουσίας του, αντίθετα είναι όσο πιο διακριτικός γίνεται…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

«Συνεκτική περιφερειακή πολιτική» προς το παρόν με… πλατφόρμα, ίσως αργότερα με έξτρα χρήματα

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ