ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ κόσμος ζητά υπέρβαση αρμοδιοτήτων από όλους και λύσεις

Ο κόσμος ζητά υπέρβαση αρμοδιοτήτων από όλους και λύσεις

Ο κόσμος ζητά υπέρβαση αρμοδιοτήτων από όλους και λύσεις

Αρκετά μηνύματα δέχθηκε η «Σ» αναφορικά με προχθεσινή της αναφορά για το γεγονός ότι πολλά τμήματα της παλαιάς εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, που εντάσσονται στα συνοδά έργα της Ιόνιας Οδού δεν έχουν ακόμη παραληφθεί διοικητικά, με αποτέλεσμα να καταγράφεται έκτοτε (από το 2017 δηλαδή μέχρι σήμερα) η πλημμελής συντήρησής τους.

Ενδεικτικά είχαμε αναφερθεί στο τμήμα του κόμβου του Κεφαλόβρυσου. Φυσικά υπάρχουν και άλλα τέτοια τμήματα. Ανάλογη (με ελλιπή φωτισμό κτλ), όπως αναφέρουν αναγνώστες της «Σ» είναι η κατάσταση και στον κόμβο Χαλαζιά, αλλά και στο κόμβο της Αγριλιάς έξω από το Μεσολόγγι.

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ έχουμε καταγράψει τους προηγούμενες μήνες κάποιες μικρές παρεμβάσεις από την πλευρά της Περιφέρειας σε τέτοια σημεία, αλλά η ολοκληρωμένη συντήρηση εκκρεμεί ακόμη, όπως εξάλλου η διοικητική παραλαβή…

Πρέπει να καταλάβουν όμως όλοι οι εμπλεκόμενοι, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται συζήτηση για τις αρμοδιότητες, ότι ο κόσμος δεν αντέχει πλέον να στέκεται στο τυπικό του πράγματος και ζητά υπέρβαση αρμοδιοτήτων. Λύσεις δηλαδή και παρεμβάσεις. Αυτό πρέπει καταλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι από την Κυβέρνηση και τα Υπουργεία μέχρι την Περιφέρειας και τους Δήμους.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Τα Rafale πάνω από την γαλλοελληνική γέφυρα θυμίζουν πως η αμοιβαία αμυντική συνδρομή εκκρεμεί…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr