ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Κωνσταντόπουλος κατέδειξε τη διαχρονική παθογένεια των «μεταρρυθμίσεων»

Ο Κωνσταντόπουλος κατέδειξε τη διαχρονική παθογένεια των «μεταρρυθμίσεων»

Ο Κωνσταντόπουλος κατέδειξε τη διαχρονική παθογένεια των «μεταρρυθμίσεων»

Ο Κωνσταντόπουλος κατέδειξε τη διαχρονική παθογένεια των «μεταρρυθμίσεων»

Ο φαρισαϊσμός για το οποίο μίλησε ο Δ. Κωνσταντόπουλος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου πρέπει να τελειώσει. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας για την υπόθεση του Πανεπιστημίου Πατρών, με εύγλωττο τρόπο τόνισε ότι όσο η Πολιτεία λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά θα υπάρχουν προβλήματα.

Από την μία επικαλούμαστε το άρθρο 16 και το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων για τις αλλαγές στον ακαδημαϊκό χάρτη και από την άλλη καταργούνται τμήματα με πολιτική απόφαση, είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Κωνσταντόπουλος υπογραμμίζοντας ότι αυτό είναι μια διαχρονική παθογένεια.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την κατάργηση του Τμήματος ΔΠΠΝΤ από το νόμο Γαβρόγλου και την κατάργηση του Τμήματος ΔΕΑΠΤ (αμφότερα Τμήματα του Αγρινίου) από τη Ν. Κεραμέως. Σύμφωνα με το βουλευτή του ΚΙΝΑΛ η Δυτική Ελλάδα θα μπορούσε με δεδομένο το συγκεντρωτισμό του Πανεπιστημίου Πατρών να είναι μία Περιφέρεια με περισσότερα του ενός Πανεπιστήμια, όμως όπως ανέφερε με το νόμο Γαβρόγλου αντί να γίνει κάτι τέτοιο επιχειρήθηκε η άστοχη συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο.

Μέση οδός δεν υπάρχει;

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η «δίκη» με το Βαρεμένο, η «εκτέλεση» με Λιβανό, λέει ο Δήμαρχος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr