ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Κικίλιας με τους διοικητές και η… εκκρεμότητα του Μεσολογγίου

Ο Κικίλιας με τους διοικητές και η… εκκρεμότητα του Μεσολογγίου

Ο Κικίλιας με τους διοικητές και η… εκκρεμότητα του Μεσολογγίου

Στο πλαίσιο της αυξημένης ετοιμότητας όλων των νοσηλευτικών δομών της χώρας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων υπουργός, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε την Τετάρτη, με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και τους διοικητές όλων των νοσοκομείων της επικράτειας. 

Ο κ. Κικίλιας τους είπε ότι πρέπει να γίνει πολλή και συστηματική δουλειά και καθόλου λόγια. Τους τόνισε, δε, ότι στηρίζει την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά είναι ανάγκη να συνεχίσουν με όλες μας τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Ο υπουργός Υγείας ζήτησε από τους διοικητές να είναι πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των περιστατικών κορονοϊού και να μη γίνονται λάθη στις διαδικασίες των πρωτόκολλων, γιατί αυτά τα πρωτόκολλα μας έφεραν μέχρι εδώ.

Εκείνο που έκανε εντύπωση στα υπόλοιπα θέματα που ζητήθηκαν ήταν το παράδειγμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, το οποίο όπως ειπώθηκε έχει βάλει τάξη στα οικονομικά του. Και η καλή κουβέντα δεν ειπώθηκε για ένα νοσοκομείο, που διοικείται από άνθρωπο που τοποθετήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Λέτε να δούμε και άλλοι διοικητές να διατηρούνται στις θέσεις τους και από τη κυβέρνηση της ΝΔ; Για παράδειγμα υπάρχει ακόμη η… εκκρεμότητα με το Νοσοκομείου Μεσολογγίου και την τοποθέτηση νέου διοικητή. Πάντως ο νυν διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Π. Παπαδόπουλος, στο οποίο επίκειται τοποθέτηση διοικητή από το Υπουργείο με τον ίδιο να έχει υποβάλλει ξανά υποψηφιότητα, αποκλείστηκε από τη συνάντηση που υπήρξε την ίδια μέρα ανάμεσα στο δήμαρχο Μεσολογγίου και τον Β. Κικίλια για θέματα του Νοσοκομείου. Μάλιστα ο Π. Παπαδόπουλος έστρεψε τα βέλη του στον Κ. Λύρο και όχι στην ηγεσία του Υπουργείου για τον… αποκλεισμό του.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Οι συνωμοσίες περί του lockdown, στις οποίες η οικονομία, έχει ανοσία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr