ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Καρανίκας τα εξήγησε ωραία για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Καρανίκας τα εξήγησε ωραία για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Καρανίκας τα εξήγησε ωραία για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ ο κόσμος διαλύεται, υπάρχει ένα κόμμα στην κοσμάρα του που ασχολείται με τον αρχηγό του.

Παντού γράφεται ότι τα στελέχη της “Ομπρελας” και των “53” κλπ,  δεν έχουν καταλάβει ακόμα αν ο Κασσελάκης είναι «φυτευτός» από κάποιο κέντρο επιχειρηματικό, τους αμερικανικούς κλπ ή αν όντως πρόκειται για πολιτικό τουρίστα που τους πήρε το κόμμα για πλάκα.

Την απάντηση όμως την έδωσε ο περίφημος Καρανίκας που τόλμησε να πει τα ανείπωτα: «Εκτός από κανά δυό στελέχη των φραξιών της Ομπρέλας, 53 κλπ, που ευτυχώς έχουν μπόλικο χρήμα από τις οικογένειές τους, ή από την δουλειά τους εκτός κόμματος και κράτος, όλα τα υπόλοιπα στελέχη δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από το κόμμα, όπως έκανε αξιοπρεπέστατα η παρέα του Π. Λαφαζάνη, απλά και μόνο γιατί δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην αγορά και δεν ξέρουν κάτι να κάνουν, ώστε να επιβιώσουν.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που μένουν στον Συριζα και δεν έχουν πάει στην Ανταρσύα και την ΛΑΕ. Το ΚΚΕ κάτι τέτοια δεν τα δέχεται. Επίσης ενώ δεν έχουν την αξιοπρέπεια να σταθούν στο κόμμα που τους πληρώνει κάνοντας τη δουλειά τους, έχουν την γνωστή αλαζονεία να θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο από το προλεταριάτο, γιατί αυτοί κι αυτές κατάφεραν να ζουν με την ημέρα που ταΐζει όλο τον χρόνο»!

Όμορφα, λιτά κι απέριττα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δεν υπάρχει μέσον για να σταματήσουν τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ – Κλείνουν στο χωριό του Πρέσβη και της Μπακογιάννη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ