ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Καψάλης, η Λεπενού και το (δικό του) αλκοόλ…

Ο Καψάλης, η Λεπενού και το (δικό του) αλκοόλ…

Ο Καψάλης, η Λεπενού και το (δικό του) αλκοόλ…

Ο Καψάλης, η Λεπενού και το (δικό του) αλκοόλ…

Ο Γιάννης Καψάλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και περιέγραψε την εμπειρία του από τα πανηγύρια ανά την Ελλάδα, αφήνοντας σε τιμητική θέση το πανηγύρι της Λεπενούς. Παραδέχθηκε ότι είναι από τα μεγαλύτερα καθώς έχει 4 χιλιάδες κόσμο και γι’ αυτό κάθε χρόνο είναι εδώ στις 14 Αυγούστου.

«Μια φορά ένα γλέντι πήγε μέχρι τις 7:30-8 το πρωί. Εκείνη την ώρα ο Βασίλης Καρράς έκατσε και μου έγραψε ένα τραγούδι και κινδυνεύσαμε να χάσουμε την πτήση για Γερμανία. Ένας Θεός ξέρει πώς την προλάβαμε», είπε ο Γιάννης Καψάλης.

Σε αυτό το σημείο μας τρόμαξε πάντως λέγοντας “πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο αλκοόλ. Θα πιείς 1-2 ποτηράκια για να αντέξεις τη βραδιά, γιατί είναι μεγάλη”. Νομίσαμε ότι τα έχει δει όλα με την κατανάλωση αλκοόλ στην περιοχή μας…Αλλά όχι.

“Η κατάχρηση του αλκοόλ είναι δύσκολη για τον καλλιτέχνη, αν μεθύσω δεν θα βγάλω τη δουλειά», τόνισε στη συνέχεια. Άρα, για τον εαυτό του μιλούσε, οι άλλοι μπορούν να πίνουν σαν νεροφίδες!

Κάπως έτσι μέσα στις γιορτές, σε ένα από τα υπαίθρια πανηγύρια που είχαν στηθεί, ακόμη και στη μέση του δρόμου (Ν. Ορλεάνη γίναμε!), κάποιοι με το ποτό στο χέρι είδαν φίλο τους αντιδήμαρχο σε αυτοκίνητο και τον σταμάτησαν να κατέβει να χορέψει μαζί τους, επί τόπου στο οδόστρωμα!

Προς τιμήν του, πάντως, δεν σταμάτησε ο αντιδήμαρχος. Να τα ξέρει αυτά ο Καψάλης, ο ίδιος δεν πίνει αλλά πίνουν όλοι οι υπόλοιποι…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αλλαγές στην εκλογή προέδρων στις μικρές κοινότητες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ