ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟ Κ. Μπόκας στον “Δυτικά Fm”: “Τεράστια ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία” – Ο ρόλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ηχητικό)

Ο Κ. Μπόκας στον “Δυτικά Fm”: “Τεράστια ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία” – Ο ρόλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ηχητικό)

Ο Κ. Μπόκας στον “Δυτικά Fm”: “Τεράστια ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία” – Ο ρόλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ηχητικό)

Στην ανθρωπιστική κρίση ως συνέπεια του πολέμου στην Ουκρανία και στο ρόλο που διαδραματίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για να βοηθήσει το λαό της χώρας που δοκιμάζεται σκληρά αναφέρθηκε ο Κώστας Μπόκας, πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου.

Σε δηλώσεις του στον “Δυτικά Fm 92,8” , με αφορμή τη χθεσινή νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθεια στην εμπόλεμη ζώνη όπου η μία πόλη ισοπεδώνεται μετά την άλλη από τους εισβολείς ο κ. Μπόκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεισφορά των πολιτών.

Μιλώντας στη Δήμητρα Λαοπόδη έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να στηρίξουν Ουκρανούς πρόσφυγες πολέμου και αναφερόμενος στους δεσμούς που μας συνδέουν, υπενθύμισε ότι η Λευκάδα που υπάγεται στο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού έχει αδελφοποιηθεί με την ιστορική Οδησσό.

Σημειώνεται ότι η 4η κατά σειρά ανθρωπιστική αποστολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ουκρανία με τελικό προορισμό την Οδησσό προγραμματίστηκε να φθάσει σήμερα Πέμπτη (14/4) και περιλαμβάνει περίπου 50 τόνους  (τρόφιμα μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, αντισηπτικά, ηλεκτρικές γεννήτριες, υγειονομικό υλικό κ.ά.).

Ακούστε τι δήλωσε ο Κ. Μπόκας:

Ο δήμαρχος Αγρινίου στο πλευρό των φοιτητών – “Όχι” στην κατάργηση ή μεταφορά του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr