ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΟ Κ. Κούστας δικαιώνει το Θ. Μαυρόμματη: «Έπρεπε να περάσουν 20 ολόκληρα χρόνια για να υπάρξει ευαισθητοποίηση»

Ο Κ. Κούστας δικαιώνει το Θ. Μαυρόμματη: «Έπρεπε να περάσουν 20 ολόκληρα χρόνια για να υπάρξει ευαισθητοποίηση»

Ο Κ. Κούστας δικαιώνει το Θ. Μαυρόμματη: «Έπρεπε να περάσουν 20 ολόκληρα χρόνια για να υπάρξει ευαισθητοποίηση»

Παρέμβαση στο ζήτημα της γέφυρας στην 3η καμάρα του δόμου της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι έκανε με γραπτή του δήλωση ο περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, με την “Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας”, Κώστας Κούστας με την οποία, αξιολογεί θετικά την πρωτοβουλία της περιφερειακής αρχής για τοποθέτηση προσωρινής μεταλλικής γέφυρας και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους στήριξε κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την πρόταση του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη για το συγκεκριμένο έργο.

“Στήριξα την πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη για προσωρινή και μόνο λύση ώστε να υπάρξει ασφαλής διέλευση των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται, όπως θα έκανε ο κάθε λογικός υπεύθυνος εκλεγμένος αιρετός!” αναφέρει με νόημα ο Κ. Κούστας υπερασπιζόμενος έτσι εμμέσως το Θ. Μαυρομμάτη στην κριτική που του άσκησε ο Π. Κατσούλης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «η  γέφυρα στη θέση 3η καμάρα του δρόμου βρίσκεται υπό συνθήκες κατάρρευσης. Οι τεχνικές υπηρεσίες της τότε Νομαρχίας από το 1999 με έγγραφό τους στο Νομάρχη, είχαν διαπιστώσει και περιγράψει την οξείδωση των φερόντων συνεκτικών στοιχείων (σίδερα) και είχαν ζητήσει την άμεση την αποκατάστασή της, όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο φωτογραφικό υλικό».

«Έπρεπε να περάσουν 20 ολόκληρα χρόνια για να υπάρξει ευαισθητοποίηση. Κατ’ επανάληψη είχα θέσει το θέμα στο Περιφερειακό συμβούλιο στην προηγούμενη περιφερειακή αρχή!» αναφέρει ο Κ. Κώστας αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διοίκηση Κατσιφάρα.

Εφημερίδα Συνείδηση

O Σ. Κωστίκογλου θέτει τους συναδέλφους του προ των ευθυνών τους για την καθαριότητα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr