ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΟ ηθοποιός Γιώργος Μακρής, δημιουργός του “1822…Ένα χρόνο μετά”, στο “Δυτικά Fm 92,8”

Ο ηθοποιός Γιώργος Μακρής, δημιουργός του “1822…Ένα χρόνο μετά”, στο “Δυτικά Fm 92,8”

Ο ηθοποιός Γιώργος Μακρής, δημιουργός του “1822…Ένα χρόνο μετά”, στο “Δυτικά Fm 92,8”

Με αφορμή την παράσταση “1822…’Ένα χρόνο μετά”, μια πρωτότυπη σάτιρα που δημιούργησε, και θα παρουσιαστεί αύριο στην πόλη του Αγρινίου ο γνωστός κωμικός ηθοποιός με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία Γιώργος Μακρής, συνομίλησε με τη Δήμητρα Λαοπόδη στο “Δυτικά Fm 92,8”.  

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στη ζωή του και στην καριέρα του στην ηθοποιία, χωρίς να διστάσει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, όπως στην περίπτωση των “κυκλωμάτων” που δρουν στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, μετά και την πρόσφατη παράσταση που ανέβασε στις φυλακές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αφήγηση του ταλαντούχου ηθοποιού  για τη γνωριμία του με τον αείμνηστο Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) και το ρόλο που διαδραμάτισε στην πορεία του.

Ο Γιώργος Μακρής που υποσχέθηκε δύο παραστάσεις με “πολύ γέλιο” για όλη την οικογένεια στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου, εξήγησε πώς στο “1822” παρουσιάζεται  μέσα από το πέρασμα της Ιστορίας το σήμερα της ελληνικής οικογένειας, με όλες τις δυσκολίες, τα προβλήματα, αλλά και τις χαρές της.

 

Ακούστε ολόκληρη την απολαυστική συνέντευξη του Γιώργου Μακρή:

ΚΟΙ. ΠΑ. Δήμου Αγρινίου για Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας: Μαζί στην προσπάθεια να απολαμβάνουν περισσότερα όσο μεγαλώνουν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr