ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟ Υπουργός Νίκος Δένδιας στο Αγρίνιο

Ο Υπουργός Νίκος Δένδιας στο Αγρίνιο

Ο Υπουργός Νίκος Δένδιας στο Αγρίνιο

 

Προεκλογικό χαρακτήρα θα έχει η ομιλία του υπουργού στην εορταστική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία για τα 40 χρόνια της.

 

Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας ο Υπουργός Άμυνας και βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Δένδιας θα επισκεφτεί την Αιτωλοακαρνανία και ειδικότερα το Αγρίνιο την Παρασκευή 21 ή το Σάββατο 22 Νοεμβρίου. Η κομματική-εορταστική εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο νέος Υπουργός Άμυνας και μέχρι προ ημερών Υπουργός Ανάπτυξης θα πραγματοποιηθεί ή στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου ή στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, επίσης στο Αγρίνιο.

Εκτός του οπτικοακουστικού υλικού που θα προβληθεί στην εκδήλωση και θα περιλαμβάνει όλα τα ιστορικά στοιχεία από την ίδρυση της παράταξης μέχρι και σήμερα θα γίνει πολιτική εισήγηση από τον κ Δένδια η οποία θα έχει προεκλογικό χαρακτήρα. Στην εκδήλωση εκτός από τα νεότερα στελέχη του κόμματος θα είναι προσκεκλημένα και παλιά στελέχη της Ν.Δ, όπως παλιοί βουλευτές της και παλιοί πρόεδροι της Ν.Ο.Δ.Ε και των ΔΗΜ.Τ.Ο. Οι προτάσεις που υπήρχαν από την πλευρά των Αιτωλοακαρνάνων ήταν να επισκεφτεί τον νομό ο πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ Βαγγέλης Μειμαράκης, ο οποίος όμως αδυνατούσε λόγω υποχρεώσεων και χθες το απόγευμα αποφασίστηκε ο εκπρόσωπος του κόμματος από την κεντρική πολιτική σκηνή να είναι ο Νίκος Δένδιας.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr