ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Γιώργος Βαρεμένος είναι ο Πίνδαρος των ανακοινώσεων των βουλευτών!

Ο Γιώργος Βαρεμένος είναι ο Πίνδαρος των ανακοινώσεων των βουλευτών!

Ο Γιώργος Βαρεμένος είναι ο Πίνδαρος των ανακοινώσεων των βουλευτών!

Ο Γιώργος Βαρεμένος είναι ο Πίνδαρος των ανακοινώσεων των βουλευτών!

Η λυρική ποίηση δεν είναι κάτι απλό, ιδιαίτερα όταν μπορεί να περιληφθεί στις ανακοινώσεις ενός βουλευτού και μάλιστα από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιώργος Βαρεμένος κάνει αναρτήσεις και βγάζει ανακοινώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με οποιουδήποτε άλλου πολιτικού, όχι μόνο από την περιοχή μας αλλά, ίσως, και παγκοσμίως!

Η τελευταία του δήλωση-ανακοίνωση-κατάθεση ψυχής αφορά στην 14η Πανελλήνια Εξόρμησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων και ίσως ξεπερνά κάθε προηγούμενη!

Δεν είναι ότι παραδέχεται με αυτοσαρκασμό πως μπέρδεψε τον καπνό από κάτι σουβλάκια με νεφέλωμα, ούτε όσα με τέχνη (δημοσιογράφος γαρ) μπλέκει με την τρέχουσα πολιτική.

Είναι ότι στο τέλος του κειμένου που έστειλε στο τοπικά ΜΜΕ παραδέχεται ότι τελικά δεν έμεινε ως αργά για να απολαύσει την μαγεία της παρατήρησης με τα τηλεσκόπια!

Όλα αυτά που γράφει για την μαγική βραδιά τα γράφει χωρίς να καθίσει να δει τα αστέρια!

Δεν ξέρουμε αν καταλαβαίνει κανείς την σημασία αυτής της επισήμανσης…Σκέψου και να είχε καθίσει δηλαδή να δει τον έναστρο ουρανό, τι θα είχε γράψει!

Συνομιλητές του, πάντως, του περιέγραφαν, λέει, “την παρέλαση της συστοιχίας δορυφόρων του Έλον Μασκ, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους”!

Κι εδώ το πολιτικό υπονοούμενο είναι κάτι παραπάνω από σαφές, στην μάχη κατά των ιδιωτικοποιήσεων (μάλλον)…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Μακάρι να έχουμε ρεύμα να ανάβουν οι λάμπες!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ