ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ Γιώργος Σταμάτης στον “Δυτικά Fm 92,8”: Κάλεσμα στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες

Ο Γιώργος Σταμάτης στον “Δυτικά Fm 92,8”: Κάλεσμα στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες

Ο Γιώργος Σταμάτης στον “Δυτικά Fm 92,8”: Κάλεσμα στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες

Σε αποτίμηση των επαφών που είχε με τον κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα, προχώρησε ο Γιώργος Σταμάτης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον “Δυτικά Fm 92,8”.

Ο Γιώργος Σταμάτης αναφέρθηκε στα ζητήματα που του θέτουν οι πολίτες με έμφαση στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων, όπως το κόστος παραγωγής, οι τιμές πώλησης των προϊόντων και το αρδευτικό. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Δήμητρας Λαοπόδη, έκανε αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης των δομών Υγείας και στη στελέχωσή τους με επιστημονικό προσωπικό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία επέκρινε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εκτιμώντας ότι δεν έχει ρεαλιστική βάση. Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για αναξιοπιστία και κάλεσε το εκλογικό σώνα να επαναβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στο κόμμα της ΝΔ.

Απευθυνόμενος στους νέους ανθρώπους τους ζήτησε να μην απέχουν από τις εκλογές και να προσέλθουν στις κάλπες  με σύνεση, έχοντας αξιολογήσει το πρόγραμμα κάθε κόμματος. Γενιότερα, τους κάλεσε να συμμετάσχουν στα κοινά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, γιατί έτσι θα πάρουν την πολιτική ζωή του τόπου στα χέρια τους.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής  ρωτήθηκε και για τις κρίσιμες εκλογές της Τουρκίας και σημείωσε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος η Ελλάδα οφείλει να είναι πάντα προετοιμασμένη υπό το πρίσμα των επεκτατικών βλέψεων της γείτονος χώρας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Σταμάτη στον “Δυτικά Fm 92,8”:

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ