ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη αθλητές του Παγκρατίου και τον προπονητή του Ηρακλή Αγρινίου

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη αθλητές του Παγκρατίου και τον προπονητή του Ηρακλή Αγρινίου

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη αθλητές του Παγκρατίου και τον προπονητή του Ηρακλή Αγρινίου

Με αθλητές του Παγκρατίου  και τον προπονητή του Ηρακλή Αγρινίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Καψιμάλη για την πορεία του αθλήματος και τις σπουδαίες διακρίσεις που έχουν λάβει οι Αγρινιώτες αθλητές.

Στο 9ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου η ομάδα του Ηρακλή Αγρινίου επέστρεψε με πέντε συνολικά μετάλλια, τρία χρυσά και δύο χάλκινα.

Ο Χρήστος Καρανταλής κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια «πλήρες αγών» και «κάτω Παγκράτιο», ο Χρήστος Λιάρος ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου «πλήρες αγών». Ο Δημήτρης Σταθοχρηστόπουλος και ο Βασίλης Βρανάς κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο «πλήρες αγών».

Συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιδόσεις του έδωσαν ο Δήμαρχος Αγρινίου και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Ζασρκαβέλης και Μίμης Σκορδόπουλος.

« Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε για τους Αγρινιώτες που κατακτούν τους στόχους τους. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής ιδρύθηκε το 2005 και έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στο Παγκράτιο Άθλημα. Ο Γιώργος Καψιμάλης και οι αθλητές βλέπουν τη σκληρή δουλειά τους να επιβραβεύεται. Βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου ανεβάζοντας ψηλά το Αγρίνιο», τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Δείτε εικόνες από τη συνάντηση:

Στη Λεπενού μετά από καταδίωξη εγκατέλειψε αυτοκίνητο ο οδηγός του – Μετέφερε μετανάστες που βρίσκονταν παράτυπα στη χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ