ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ Γιώργος Παπαναστασίου στον Σύλλογο Πολυτέκνων

Ο Γιώργος Παπαναστασίου στον Σύλλογο Πολυτέκνων

Το Σύλλογο Πολυτέκνων, Αγρινίου και  Περιχώρων, επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  και είχε συνάντηση με μέλη της Διοίκησης. Το πρώτο θέμα που  τέθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Ντάουλα είναι   ως αυριανός δήμαρχος, ο κ.Παπαναστασίου, να δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των πολυτέκνων  και να  αυξηθεί η έκπτωση που έχουν στα δημοτικά τέλη.

 Ο κ. Παπαναστασίου συνεχάρη τον Πρόεδρο και  το  Δ.Σ. για τη δραστηριότητά τους  και δήλωσε πως ως νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και την πολύτεκνη οικογένεια, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ενίσχυσης του έργου «Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να στηρίξουμε την πολύτεκνη και τρίτεκνη οικογένεια. Ιδιαίτερα μέσα στην κρίση, πρέπει να σταθούμε δίπλα τους » ανέφερε χαρακτηριστικά .

 Επίσης το Δ.Σ ζήτησε από τον υποψήφιο δήμαρχο να αποδώσει τη δέουσα τιμή, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα,  στους ευεργέτες της πόλη μας, παλαιούς και νέους όπως : Αφοί Παπαστράτου , Μπέλλος , Κωστούλας κ.α. Ο κ.Παπαναστασίου δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει άμεσα τα αιτήματα τους και υπογράμμισε πως στο πρόγραμμα του ήδη έχει συμπεριλάβει την αναβιώσει  των Παπαστρατείων .

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr