Ο Γιώργος Αγγελόπουλος “καρφώνει” τον γνωστό παρουσιαστή: “Δεν έχω πει δημόσια το όνομά του, ξέρει αυτός ποιος είναι”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του την ενόχληση που του προκάλεσε το γεγονός πως γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα πως η μητέρα του…

ntanos-2

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του την ενόχληση που του προκάλεσε το γεγονός πως γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα πως η μητέρα του έπασχε από καρκίνο, την ώρα που οι συγγενείς της δεν της είχαν πει τίποτα για την ασθένειά της. Ο νικητής του Survivor 2017 μίλησε για αυτό το περιστατικό στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τη ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τη φύση της δουλειάς σας και ότι πολλές φορές ξεπερνιούνται τα όρια, χωρίς να συμβαίνει και κάτι. Αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα να στεναχωρήσουμε έναν άνθρωπο που ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Τι να πω τώρα; Όπως το βλέπει ο καθένας», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Ο παρουσιαστής που ανέφερα, δεν επικοινώνησε μαζί μου να ζητήσει συγγνώμη», επισημαίνει ο νικητής του Survivor 2017, τον οποίο συνάντησε η κάμερα του ΟΡΕΝ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Δεν έχω πει και το όνομά του δημόσια. Νομίζω ο ίδιος ξέρει ποιος είναι. Σαν άνθρωπος θέλω να προχωράω τη ζωή μου», σημειώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το δυσάρεστο περιστατικό.

«Δεν ξεχνάω φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους αλλά δεν θέλω να στέκομαι σε κάτι που δεν θεωρώ ότι έγινε με δόλο ή κακό σκοπό. Από εκεί και πέρα, είναι τι συνείδηση θέλει να έχει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ δεν επικοινώνησα μαζί του», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή: zappit.gr