ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαO Γιάννης Χατζηθεοδοσίου από το Μπαμπαλιό Βάλτου στην κορυφή της πυραμίδας των επιμελητηρίων

O Γιάννης Χατζηθεοδοσίου από το Μπαμπαλιό Βάλτου στην κορυφή της πυραμίδας των επιμελητηρίων

O Γιάννης Χατζηθεοδοσίου από το Μπαμπαλιό Βάλτου στην κορυφή της πυραμίδας των επιμελητηρίων

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με καταγωγή από το Μπαμπαλιό Αιτωλοακαρνανίας, έχει κάθε λόγο σήμερα να αισθάνεται μια ικανοποίηση ότι κάτι πέτυχε, στον δύσκολο, γεμάτο νίκες αλλά και ήττες, ανηφορικό, δρόμο της επιχειρηματικότητας.

Η αναγνώριση από δεκάδες συναδέλφους του επιχειρηματίες και η ανάδειξη του ομόφωνα σε πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, πριν από λίγες ημέρες, συνιστά αναμφισβήτητα μια επιτυχία, για τον ίδιο που ξεκίνησε το 1990, από την υποβαθμισμένη επιχειρηματικά Δυτική Αθήνα και συγκεκριμένα την Αγία Βαρβάρα, ως ένας απλό ασφαλιστικός σύμβουλος της Nationale Nderlanden (ΝΝ) για να δημιουργήσει στην συνέχεια, την μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με χιλιάδες συνεργάτες, την Mega Brokers, αναβαθμίζοντας επιχειρηματικά όλο τον κλάδο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια με την εκλογή του στην θέση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, δεν άφησε απλώς το στίγμα του, αλλά διεύρυνε δραματικά την εμβέλεια της παρέμβασης του ΕΕΑ, στο επιχειρηματικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό γίγνεσθαι.

Την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη αυτή θα πρέπει να εκφράζουν και οι εκπρόσωποι του ασφαλιστικού κλάδου στο σύνολο τους καθώς ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δυνάμωσε την φωνή του κλάδου και δίκαια αναμένουν ότι θα βοηθήσει περαιτέρω, ώστε να γίνει ακόμη πιο κρυστάλλινη και να φτάσει μακρύτερα και ψηλότερα.

Πηγή: nextdeal.gr

Παναιτωλικός: Ρούντι Γκεστέντε ο εκλεκτός για την επίθεση – συμφώνησε και έρχεται Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr