ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ Γ. Βαρεμένος την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων – “Κε Βορίδη, πάρτε το πίσω”!

Ο Γ. Βαρεμένος την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων – “Κε Βορίδη, πάρτε το πίσω”!

Ο Γ. Βαρεμένος την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων – “Κε Βορίδη, πάρτε το πίσω”!

Αναστάτωση και οργή επικρατεί μεταξύ των 5,5 χιλιάδων καθαριστριών πλήρους και των 4,5 χιλιάδων μερικής απασχόλησης.

Ο λόγος είναι η “ιδέα” που συνέλαβε κάποιος εγκέφαλος στο υπουργείο Εσωτερικών και προχωράει προς υλοποίηση ο υπουργός.

Επειδή υπήρχαν παράπονα για έλλειψη καθαριστριών, το υπουργείο προωθεί μία λύση ώστε, με τα ίδια κονδύλια και τις ίδιες εργατοώρες να υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης 15 χιλιάδων καθαριστριών.

Μ’ έναν σμπάρο πολλά τρυγόνια, στο έδαφος της ανέχειας και της εξαθλίωσης.

Να μοιρασθούν τα ίδια χρήματα σε 15 χιλ. καθαρίστριες, για να εξασφαλισθεί σ’ αυτές ένα κολοσσιαίο μηνιαίο εισόδημα της τάξης των 180 ευρώ.

Για τέτοια κραιπάλη μιλάμε, την ίδια ώρα που θα μπορείς να μιλάς για ρουσφέτια, αναδιανέμοντας την φτώχεια σε βάρος γυναικών (και λίγων ανδρών) που παλεύουν με πενιχρέςαποδοχές να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Είναι δυνατόν, υπουργέ κε Βορίδη, να θεσμοθετηθεί τέτοιου είδους ανθρωποφαγική λύση;

Την στιγμή που μπορεί, με μία αύξηση ανεπαίσθητη του προϋπολογισμού, και το πρόβλημα των ελλείψεων να αντιμετωπισθεί και να μην μετατραπούν φτωχοί βιοπαλαιστές σε στημένες λεμονόκουπες.

Ο Ν. Φαρμάκης στο γεφύρι στα Δύο Ρέματα και στα έργα ανάπλασης της εισόδου του Αγρινίου Εισερχόμενα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr