ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Γ. Παπαναστασίου για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ: “Δηλώνω παρών σε κάθε κάλεσμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης” (ΦΩΤΟ)

Ο Γ. Παπαναστασίου για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ: “Δηλώνω παρών σε κάθε κάλεσμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης” (ΦΩΤΟ)

Ο Γ. Παπαναστασίου για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ: “Δηλώνω παρών σε κάθε κάλεσμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης” (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχετικά με την εκλογή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησης μου με την πολιτική δηλώνω παρών σε κάθε κάλεσμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τιμώ διαχρονικά τον θεσμό και ανταποκρίνομαι στην πρόκληση της επόμενης ημέρας.

Η επικράτηση της παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» μας γεμίζει με ευθύνες. Καταφέραμε μια μεγάλη νίκη. Όμως, για να είναι καθοριστικός ο ρόλος μας πρέπει οι Δήμοι μας να είναι δυνατοί. Οι αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για την ανασυγκρότηση της Χώρας  περνούν, κυρίως, μέσα από τις τοπικές κοινωνίες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η πολιτική της αληθινής ζωής, των αληθινών προβλημάτων και άρα των αληθινών λύσεων. Χρειάζεται υπεύθυνους χειρισμούς, τόλμη και ρεαλισμό ώστε να κάνουμε  βήματα μπροστά».

Αγρίνιο: Παράσυρση και τραυματισμός πεζού στην οδό Δαγκλή (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr