ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟ Γ. Παπαναστασίου κατανοεί την πίεση που νιώθει η αντιπολίτευση από κάποιους

Ο Γ. Παπαναστασίου κατανοεί την πίεση που νιώθει η αντιπολίτευση από κάποιους

Ο Γ. Παπαναστασίου κατανοεί την πίεση που νιώθει η αντιπολίτευση από κάποιους

Ο Γ. Παπαναστασίου κατανοεί την πίεση που νιώθει η αντιπολίτευση από κάποιους

Για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα αποχώρησε η Χριστίνα Σταρακά από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου. Στη συνεδρίαση που έγινε στα τέλη Αυγούστου η επικεφαλής του “Αγρίνιο Μπορείς” Χριστίνα Σταρακά αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για το γεγονός η ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου αφορούσε μόνο υπηρεσιακά θέματα και δεν περιέχει κανένα σημαντικό και επίκαιρο ζήτημα για το Δήμο Αγρινίου.

Προχθές η αποχώρηση της Χριστίνας Σταρακά έγινε για τον τρόπο που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τη διέκοψε έχοντας κατά τη γνώμη του προεδρείου ξεπεράσει τον προβλεπόμενο από τον κανονισμό χρόνο για την ομιλία της.

Πάντως η αποχώρηση της Χρ. Σταρακά έδωσε την αφορμή στο Δήμαρχο Αγρινίου να κάνει και ένα παραπολιτικό σχόλιο. Ο Γ. Παπαναστασίου ανέφερε ότι κατανοεί την πίεση που νιώθει η αντιπολίτευση από κάποιους ότι δεν κάνει αντιπολίτευση.

Μια νύξη που δεν είναι άσχετη με τη φημολογία για δημιουργία συνδυασμού με κεντροαριστερό πρόσημο, που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αλλά ήδη κάποια στελέχη του ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στο εν λόγω ψηφοδέλτιο.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Οι διαβουλεύσεις που έγιναν αγγαρεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ