ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΟ Φώτης Ζησιμόπουλος ετοιμάζεται για νέους στόχους και διακρίσεις

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος ετοιμάζεται για νέους στόχους και διακρίσεις

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος ετοιμάζεται για νέους στόχους και διακρίσεις

Ο κορυφαίος Έλληνας ultrarunner Φώτης Ζησιμόπουλος  βρίσκεται στο Αγρίνιο, εξετάζοντας τις επόμενες κινήσεις του.

Λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη του στο Σπάρταθλον 2021, όπου έγινε ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει μετά από 23 χρόνια και τρίτος μετά τους Γιάννη Κούρο και Κώστα Ρέππο, περνάει πλέον πιο χαλαρές στιγμές και γεμίζει τις «μπαταρίες» του για το 2022, αναφέρει το runbeat.gr.

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  έχει σκοπό να λάβει μέρος σε νέες προκλήσεις το 2022 και περιμένει να δει ποιους αγώνες θα ξεχωρίσει από το καλεντάρι του νέου έτους.

Ο ίδιος με την ομάδα του έχουν δηλώσει συμμετοχή ήδη σε κάποιους αγώνες υπεραποστάσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όμως προς το παρόν είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε σε ποιες διοργανώσεις θα τρέξει για να διεκδικήσει νέες διακρίσεις.

Στόχος του Φώτη Ζησιμόπουλου είναι να τρέξει σε μεγάλους αγώνες και το 2022 και προς το παρόν περιμένει να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα όλων των αγώνων στους οποίους θα μπορούσε να λάβει μέρος, για να κάνει την τελική επιλογή.

Όλα θα κριθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τον Έλληνα ultrarunner να θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το καλεντάρι, με σκοπό να δηλώσει συμμετοχή σε αγώνες οι οποίοι θα έχουν και το απαραίτητο διάστημα μεταξύ τους, προκειμένου να μπορεί να ξεκουραστεί και να κάνει σωστή αποκατάσταση.

“Το Μουσείο πάει Σχολείο”: Δεκάδες μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχαν στη δράση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr