ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Φαρμάκης έπαιξε κασέτα με δηλώσεις του Κατσιφάρα από το 2014

Ο Φαρμάκης έπαιξε κασέτα με δηλώσεις του Κατσιφάρα από το 2014

Ο Φαρμάκης έπαιξε κασέτα με δηλώσεις του Κατσιφάρα από το 2014

Ο Φαρμάκης έπαιξε κασέτα με δηλώσεις του Κατσιφάρα από το 2014

«Καὶ οὐκ ᾐσχύνοντο» η απάντηση Φαρμάκη για την Πατρών – Πύργου

«Καὶ ἦσαν οἱ δύο γυμνοί, ὅ τε Αδάμ καὶ ἡ γυνὴ αὐτοῦ καὶ οὐκ ᾐσχύνοντο». Με αυτή τη φράση από την Παλαιά Διαθήκη ο Νεκτάριος Φαρμάκης σχολίασε τα όσα λέει τώρα ο Απ. Κατσιφάρα με αφορμή την οριστική έγκριση της Κομισιόν για την Πατρών – Πύργου.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης έπαιξε στη πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου από το κινητό του μια δήλωση του Απ. Κατσιφάρα από το 2014, στην οποία έλεγε ότι στη διάρκεια της επόμενης θητείας του (σ.σ. δηλαδή μέχρι το 2019) η Ολυμπία Οδός θα φτάσει στην Τσακώνα.

«Εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα προσπαθήσουμε να χρεωθούμε την επιτυχή ή αποτυχή έκβαση ενός έργου, που είναι διεκδίκηση της Περιφέρειας» είπε ο Νεκτ. Φαρμάκης και πρόσθεσε με νόημα ότι αυτοί που σήμερα κουνάνε το δάκτυλο, επιχειρούσαν να χρεωθούν καλές εξελίξεις στα έργα.

Μάλιστα ο Νεκτ. Φαρμάκης απαντώντας και στο βασικό επιχείρημα του Απ. Κατσιφάρα πως «την περίοδο Φαρμάκη εκτελούνται έργα Κατσιφάρα» υπογράμμισε ότι την περίοδο 2020-2021 εντάχθηκε συνολικά 162 νέα έργα στο πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αντιπαράθεση Μαυρομμάτη – Λύτρα για την έκπτωση του εργολάβου στον Εύηνο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ