ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΟ Φ. Ζαΐμης στη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

Ο Φ. Ζαΐμης στη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

Ο Φ. Ζαΐμης στη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας» συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης στο πλαίσιο του 11ου Regional Growth Conference που διοργάνωσε η εφημερίδα Πελοπόννησος το τριήμερο 16-18 Μαρτίου 2023 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο κ. Ζαΐμης δήλωσε: «Να μην εστιάζουμε μόνο στα χρηματοδοτικά εργαλεία, να προσπαθήσουμε να έχουμε και ποιοτικούς δείκτες που βοηθούν στην οικονομική και κοινωνική σύγκληση. Θα πρέπει να ξανά δούμε τα μεγάλα ζητήματα στην Ε.Ε. όπως το Ευρωπαϊκό σύνταγμα, την ενιαία ασφαλιστική κάλυψη, εξωτερική πολιτική και άμυνα. Το βασικότερο είναι να λάβουμε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε περιφέρειας όπως για τη Δυτική Ελλάδα είναι η επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα υποδομής καθώς και η έλευση του φυσικού αερίου».


Στη συνεδρίαση συμμετείχε, ο Επικεφαλής του Γραφείου Διασύνδεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα,Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, ενώ το συντονισμό είχε αναλάβει ο Δημοσιογράφος, Διευθυντής Παρατηρητηρίου Περιφερειακών Πολιτικών, Ιωάννης Παπαγεωργίου.

Εργαστήρι με θέμα: Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ» στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ