ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ επίλογος του Παπαδόπουλου με την επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος

Ο επίλογος του Παπαδόπουλου με την επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος

Ο επίλογος του Παπαδόπουλου με την επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος

 Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αλλάζει σελίδα με την αντικατάσταση του Πάνου Παπαδόπουλου από την Ελ. Φιλιπποπούλου. Ο Π. Παπαδόπουλος, παρά το κύμα υποστήριξης της παραμονής του στο «τιμόνι» του Νοσοκομείου επέλεξε ως “επίλογο” να ενημερώσει για δύο σημαντικές εξελίξεις που θα συμβάλλουν στην περεταίρω αναβάθμιση της νοσηλευτικής μονάδας.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε γνωστό ότι τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αγρινίου και τη στήριξη του διευθυντή ακτινολογικού κ. Σπύρου Χρυσανθακόπουλου θα τεθεί  σε λειτουργία ο νέος αξονικός τομογράφος και επιπλέον ότι πρόκειται να εγκατασταθεί νέος βιοχημικός αναλυτής στο νοσοκομείο, που θα καλύψει πλέον πλήρως τις εξετάσεις που στέλνονται στο Αγρίνιο.

Ιδίως το ζήτημα με το αξονικό τομογράφο και την επάνδρωσή του για τη λειτουργία του ήταν το τελευταίο μεγάλο «αγκάθι» του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Και ο Π. Παπαδόπουλος «αποχαιρετά» το Νοσοκομείο έχοντας δρομολογήσει την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ορκίστηκε η αναπληρώτρια διοικήτρια Ελένη Φιλιποπούλου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr