ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΟ ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες του συμπληρώματος διατροφής INOFERT

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες του συμπληρώματος διατροφής INOFERT

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες του συμπληρώματος διατροφής INOFERT

Την απόφασή του να ανακαλέσει δυο παρτίδες του συμπληρώματος διατροφής INOFERT, το οποίο είναι συμπλήρωμα διατροφής με ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ, ανακοίνωσε ο ΕΟΦ σήμερα (01.11.2023).

Οι δυο παρτίδες από το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, λήξης 08/2025, γίνεται γιατί μετά τους ελέγχους, τα τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τους ελέγχους ομοιομορφίας μάζας, αναφέρει ο ΕΟΦ.

Ο Οργανισμός καλεί την εταιρία που εμπορεύεται το συμπλήρωμα διατροφής να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες από την αγορά.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την ανάκληση των παρτίδων 22D0704 με ημερομηνία λήξης 08/2025 και 22D0705 με ημερομηνία λήξης 08/2025, του συμπληρώματος διατροφής INOFERT της εταιρείας ITF HELLAS A.E., καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τους ελέγχους ομοιομορφίας μάζας.

Η εταιρεία ITF HELLAS A.E. οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

*Φωτογραφία αρχείου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ