ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ εντολέας του γκάλοπ για το Αγρίνιο

Ο εντολέας του γκάλοπ για το Αγρίνιο

Ο εντολέας του γκάλοπ για το Αγρίνιο

Ο εντολέας του γκάλοπ για το Αγρίνιο

Μπορεί ακόμη τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν ανακοινωθεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κομματικός μηχανισμός στην Αιτωλοακαρνανία δεν βρίσκεται εν εγρηγόρσει.

Το Σαββατοκύριακο οι οργανώσεις μελών του κόμματος σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους με τη συμμετοχή πολλών δεκάδων μελών, ενώ στη Ναύπακτο η εκδήλωση συνδυάστηκε και με τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος.

Την ερχόμενη Κυριακή οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αγρινίου θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχα τη δική τους εκδήλωση.  Παράλληλα με τις εξελίξεις γύρω από την επικείμενη μάχη για τις εθνικές εκλογές, σε τοπικό επίπεδο σιγά – σιγά ωριμάζουν και οι συζητήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, παραδόξως, για το δήμο Αγρινίου φαίνεται ότι θα κινηθεί με βάση δημοσκόπηση που θα διεξάγει, με σκοπό να ανακαλύψει το πρόσωπο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες νίκης έναντι του νυν δήμαρχου Γ. Παπαναστασίου.

Αυτή την εποχή γίνονται ούτως ή άλλως πολλά γκάλοπ. Ωστόσο ένα γκάλοπ που γίνεται αυτές τις μέρες ίσως να μην είναι παραγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάποιου ενδιαφερόμενου για τη δημαρχία του Αγρινίου…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Τα «γεράκια», τα «περιστέρια» και στη μέση οι δανειολήπτες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ