ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΟ Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου συμμετέχει στην εκστρατεία τουριστικής προβολής της πόλης

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου συμμετέχει στην εκστρατεία τουριστικής προβολής της πόλης

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου συμμετέχει στην εκστρατεία τουριστικής προβολής της πόλης

Στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης της πόλης σε τουριστικό επίπεδο, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου κατασκεύασε και θα μοιράσει στις επιχειρήσεις – μέλη του που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα αυτοκόλλητα με το σλόγκαν «Γνωρίστε το Μεσολόγγι» και το λογότυπο του visitmes.gr.

Τα εν λόγω αυτοκόλλητα κατασκευάστηκαν σε τρεις εκδόσεις, με φόντο τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες τοπίων του Μεσολογγίου.

Οι επιχειρηματίες θα μπορούν να τοποθετούν τα αυτοκόλλητα πάνω σε δέματα παραγγελιών που αποστέλλουν σε άλλες περιοχές της χώρας, σε μία από κοινού προσπάθεια να διαφημίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας και να προσελκύσουμε όσο το δυνατό περισσότερους επισκέπτες σε αυτόν.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην ανάδειξη της πόλης μας από τουριστικής άποψης και θα συνεχίσει να αναλαμβάνει παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον, με την προσδοκία να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις και από άλλους φορείς της περιοχής.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr