ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠαιδειαO Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα

Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, εγκαινιάζει μια νέα εποχή επαγγελματικής κατάρτισης για τους σπουδαστές στην Αθήνα.

To νέο υπερσύγχρονο κτήριο στην οδό Σταδίου 26, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και υπόσχεται να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία σπουδών, με σύγχρονη κατάρτιση στα ευρωπαϊκά πρότυπα, αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα και επαγγελματική εξειδίκευση, άρρηκτα συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας.

 

Μέσα από μια διαδρομή 50 χρόνων, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, έχει καταφέρει να αναβαθμίσει το θεσμό των ΙΕΚ, επενδύοντας σημαντικά σε επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού, σύγχρονων εργαστηρίων, εγκαταστάσεων και προσφερόμενων ειδικοτήτων. Με 12 τομείς σπουδών και πάνω από 90 ειδικότητες, καλύπτει όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων, ενώ καταγράφει τη μεγαλύτερη απορρόφηση αποφοίτων στην αγορά εργασίας, χάρη στα Γραφεία Σταδιοδρομίας σε 8 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συνεχίζει να υλοποιεί το όραμά του και να αποδεικνύει έμπρακτα τη 360φιλοσοφία του. Να προσεγγίζει ολιστικά την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, να εξελίσσεται συνεχώς και να εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, καλύπτοντας νέες εκπαιδευτικές ανάγκες και δημιουργώντας ευκαιρίες καριέρας για χιλιάδες νέους σπουδαστές.

 

 

Επικοινωνήστε με το κέντρο ενημερώσεων στο 210-32-20-360 ή ενημερωθείτε στο www.iekdelta360.gr για να κλείσετε μια προσωπική ξενάγηση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°στην οδό Σταδίου 26.

Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για τις εγγραφές στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 2022, σε όλες τις ειδικότητες.

 

Καλάβρυτα: Στο γκρεμό οδήγησε Γερμανούς τουρίστες το GPS – Απίστευτη περιπέτεια

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ