ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΟ δημοτικός σύμβουλος Δ. Μπαλαμπάνης στηρίζει τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου

Ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Μπαλαμπάνης στηρίζει τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου

Ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Μπαλαμπάνης στηρίζει τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου

Την πρόθεση του να στηρίξει τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Μπαλαμπάνης.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

“Θέλω να γνωστοποιήσω την ξεκάθαρη πρόθεσή μου να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην παρούσα δημοτική αρχή ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση συνεργασίας που ο Δήμαρχος μου απηύθυνε προσωπικά.

Αποτελεί μεγάλη τιμή ότι στις μεταξύ μας συζητήσεις, από την ανεξαρτητοποίησή μου και έπειτα- παρά το ότι άσκησα σκληρή κάποιες φορές κριτική- αναγνωρίστηκε ένα σημείο σύγκλισης βασισμένο σε ό τι χαρακτήριζε την προηγούμενή μου δημοτική θητεία• αποχή από προσωπικές αντεγκλήσεις και παντός είδους διαπλοκή.

Με αυτή την εγγύηση ειλικρινούς συνεργασίας και διατηρώντας την ανεξαρτησία μου, επιθυμώ να βγω από την ασφάλεια της αδρανούς ουδετερότητας και να τολμήσω να βοηθήσω να δοθεί η αξία και η ώθηση που πρέπει στο έργο της δημοτικής αρχής στο χρόνο που της απομένει. Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν.

Το Μεσολόγγι δεν μπορεί να ζει σε αποτελμάτωση εγκλωβισμένο σε προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές πρακτικές. Στο τέλος κάθε ένας από εμάς θα κριθεί γι αυτά που έκανε κι όχι γι αυτά που δεν έκανε”.

Αγρίνιο: Κειμήλια και φωτογραφίες – “θησαυρός” για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr