ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Δήμος Αγρινίου έχει συνδράμει το Μεσολόγγι και αυτό δεν έχει ειπωθεί

Ο Δήμος Αγρινίου έχει συνδράμει το Μεσολόγγι και αυτό δεν έχει ειπωθεί

Ο Δήμος Αγρινίου έχει συνδράμει το Μεσολόγγι και αυτό δεν έχει ειπωθεί

Πολλά ευχαριστήρια έχουν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες από το δήμο Μεσολογγίου προς τους Δήμους Αθηναίων, Ναυπακτίας και Aκτίου-Βόνιτσας που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν συνδράμει στη διαχείριση των απορριμμάτων του Μεσολογγίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

O μεν Δήμος Αθηναίων με την παραχώρηση απορριμματοφόρων, οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά τους με την διάθεση απορριμμάτων του Μεσολογγίου στους ΧΥΤΑ Ναυπάκτου και Παλαίρου αντίστοιχα.

Όμως έχει βοηθήσει και ο Δήμος Αγρινίου στο πρόβλημα και αυτό δεν έχει ακουστεί. Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου Θύμιος Κομματάς μιλώντας στο «Δυτικά FM 92,8».

«Ο Δήμος Αγρινίου το πρώτο διάστημα έχει συνδράμει στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Μεσολόγγι, διαθέτοντας ένα απορριμματοφόρο, οδηγό και μεταφέροντας σκουπίδια από το Μεσολόγγι στο ΧΥΤΑ Στράτου, δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτό δεν έχει ειπωθεί, αλλά εγώ θα ήθελα να το πω δημόσια», είπε με νόημα ο Θύμιος Κομματάς.

Εφημερίδα Συνείδηση


Α2: Νίκησε ο ΑΟ Αγρινίου τη Δάφνη Δαφνίου 80-52

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr