ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΟ Δημήτρης Κοργιαλάς μιλάει για την ζωή στη Ναύπακτο, το παιδί του και τις σχέσεις που διατηρεί με την Φωτεινή Ψυχίδου

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλάει για την ζωή στη Ναύπακτο, το παιδί του και τις σχέσεις που διατηρεί με την Φωτεινή Ψυχίδου

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλάει για την ζωή στη Ναύπακτο, το παιδί του και τις σχέσεις που διατηρεί με την Φωτεινή Ψυχίδου

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη νέα του ζωή και εξήγησε πως νιώθει πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Για την ζωή του στη Ναύπακτο και το παιδί που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Πρωινό o γνωστός τραγουδιστής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Φωτεινή Ψυχίδου και οι δυο τους κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για το καλό του παιδιού τους, το οποίο ζει μαζί του στη Ναύπακτο.

«Το παιδί μου μεγαλώνει σε ένα σωστό περιβάλλον και είναι ελεύθερο όλη την ημέρα έξω, αλλά κι εγώ δεν σου κρύβω ότι από το πρωί έως το βράδυ είμαι πολύ ευτυχισμένος.

Έχω την ευκολία η δουλειά μου να είναι συγκεκριμένες μέρες και ώρες και να έχω όλη την ελευθερία να μπορώ να μεγαλώσω πολύ άνετα ένα παιδί.

Αυτή την στιγμή είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι η Φωτεινή. Είμαστε πάρα πολύ καλά και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε με τα παιδιά», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρεί ο ίδιος με την Φωτεινή Ψυχίδου: «Είμαστε πάρα πολύ καλά με τη μαμά του, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ούτε έχω νιώσει πίεση κάπου».

Τέλος, για την καριέρα του στην μουσική δήλωσε πως βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο. «Επαγγελματικά είμαι στα καλύτερά μου. Ήρθε ο καιρός να υπογράψω συμβόλαιο στην Αμερική ως συνθέτης».

protothema.gr

Η Αγρινιώτισσα στην καταγωγή Ίρις Παπουτσή: «Ο Τάσος Ξιαρχό τα κάνει όλα λάθος, χρειάζεται βοήθεια»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr